сряда, 2 май 2012 г.

ЗА КОГО е Кампанията и ЦЕЛИ


Към КОГО е насочена Кампанията и какви са ЦЕЛИТЕ ни

1. Да повишим нивото на превенция, информираност и подкрепа по отношение на хранителните нарушения сред всички , които са издигнали на преден план стремежът си към слабост и перфектна красота с цената на диети, лишения, прекомерно спортуване, прочиствания и други рестриктиращи поведения като им предоставим подкрепа чрез многеството Безплатни Ресурси на сайта ни:www.bia-unikal.org, както и да предоставим съвети за подкрепа на тези които не могат да контролират хранителното си поведение; или имат нужда от помощ за да спрат Хранително Нарушение; или имат близки, приятели, колеги или съученици които проявяват симптоми на Хранителни Нарушения
2. Да привлечем Студенти, Съмишленици, Специалисти от Здравните, Психологически, Социални, Педагогически и Сферите на Красотата, както и Практиканти/Доброволци предоставяйки уникални възможности за обучения в сферата на Хранителните Нарушения посредством нашите Дистанционни Курсове, Семинари и Обучения за Презентатори и предлагането на за 1ви път на Български език Ръководства/Наръчници за Здравни Работници, Психолози/Социални Работници/Младежки Консултанти, Родители/Близки на засегнати от Х.Н., Спортни/Фитнес (Аеробни, Балетни,Танцови Инструктори иТреньори, Диетолози и Нутриционисти и специалисти от сходни сфери.
3.Друга цел, която си поставяме е да се изгради Национална Партньрска Мрежа”УНИКАЛ” сред професионалистите от сферите на Здравето и Красотата, като: психологически, медицински, стоматологични, младежки, социални, здравни, учителски, обучителни, фитнес, балетни, танцови, аеробни, дието, нутриционисти, козметични, спа, масажни, фризьрски, разкрасителни и възтановителни, както и модни и други заинтересовани сфери.



КАК ПЕЧЕЛИТЕ 3-НО С ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО СИ КЪМ НАЦИОНАЛНА ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА „УНИКАЛ”:

Като Професионалисти, Фирми, Кабинети, Организации, Магазини или Центрове за Здраве или Красота
1. Възвръщате на стари или загубени клиенти/пациенти, посредством обучените Маркетинговите Сътрудници(Практиканти) на Уникал, които ще разработват за вас ефективни месечни маркетингови стратегии.
2. Създаване на лоялни или редовни клиенти/пациенти чрез създаване на ваш Социален Имидж- посредством Уникална Дарителска Стратегия за подпомагане на Каузите и Проектите на Асоциацията.
3.Привличане на нови клиенти/пациенти посредством Напълно Безплатна Реклама на сайта на Асоциацията.
Като Студенти-Практиканти от Психологически, Социални, Медицински, Мениджмънт/Маркетинг и други специалности, желаещи да Стажуват и трупат безценне практически опит в Хранителни Нрушения и Маркетинг
1. Получавате Безплатна Уникална Платформа за Кариерата си (за студенти 1ва/2ра/3та година) , посредством обучителните модул, семинарни тренинги, практика и други в сферата на Хранителните Нарушения.
2. Получавате фантастична възмобност да трупате безценнен Маркетингов практически опит докато сте още в началните курсове на Бакалаварските си програми(и не само)който ще ви осигури кариерни предимства занапред и ще можете сами да ръководите маркетинг-политиката, на собственият си бизнес посредством уникален маркетинг.
3. Печелите до 50 % отстъпка от любимите си услуги и продукти от Партньорите за които ще стажувате. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар