събота, 12 октомври 2013 г.

6. Последна Част на „Историята на Един Успех“



6. Последна Част на „Историята на Един Успех“


Работната програмата за лечение е нищо, в сравнение с работа на програмата в реалния живот.

Но лечението е от съществено значение. Трябва да се осъзнае, че голяма част от времето си далеч от реалността и да се съсредоточиш само върху себе си и борбата.
След около дванадесет седмици в дома си, започваш да си позволяваш някои грешки. Може да нямаш меню-план за седмицата. Или си казваш: "Работил съм толкова трудно, аз съм твърде уморен, за да спра да чувствам чувствата си за известно време."
Това е този момент, който мисля, че е най-труден при възстановяването. В този момент наистина трябва да се поеме повторен ангажимент към себе си и живота, който искаш, или да намериш себе си, подхлъзвайки се в старите навици все повече и повече. …..

Възползвайте се и от Безплатния ни Тест за Хиперфагия /Системно Преяждане, като кликнете върху : http://bia-unikal.org/?p=2893


Научете Повече и за Нашата КАМПАНИЯ за Ранна Диагностика и БЕЗПЛАТНИ: Консултации и Превенция  на Засегнати и Застрашени от Хранителни Нарушения лица и консултиране на техните родители и близки.Както и за предложението на Асоциация УНИКАЛ за 240 часови Стажове на Студенти по Психология по Европейска Програма“Студентски Практики“ като кликнете върху линка: http://bia-unikal.org/?p=2863

Няма коментари:

Публикуване на коментар