четвъртък, 8 ноември 2012 г.




4-ти Брой на Бюлетин за засегнати от Хранителни нарушения и близките им-родители, приятели и роднини

На Асоциация УНИКАЛ : http://www-bia-unikal.org
Блог: http://hranitelni-narushenia.blogspot.com/
Имейли: unikaled@abv.bg или bia.unikal@gmail.com


За да се абонирате за безплатните ни Бюлетини и да ги получавате директно на вашиаят и-мейл, моля пишете ни на: unikaled@abv.bg

Относно:

Желая абонамент за бюлетин 1 - ЗАСЕГНАТИ ОТ ХН И БЛИЗКИ ИМ (Родители, Роднини и Приятели) *ХН-Хранителни Нарушения


Желая абонамент за бюлетин 2 - Студенти и Съмишленици интересуващи се от Хранителни Нарушения

Желая абонамент за бюлетин 1 и 2



 
Време на преход

Хората с хранително разстройство често се борят по време на прехода, независимо дали са положителни или отрицателни. Преходите носят тревожност, което от своя страна събужда хранителното разстройство да я пази (тревожността, съдържаща се в него).

Какво ще стане, ако не хранителното разстройство съдържа вашата тревожност? Сигурно се чувствате така. Чувството на тревожност не радва никого (поне аз не съм срещала такива хора) и хранителните разстройства стават много привлекателни за мнозина, тъй като хранителното разстройство помага на тревожността. Това е едно от „положителните качества“ на хранителни разстройства. Ако сте склонни към тревожност хранителното разстройство „ще ви помогне“ да се чувствате по-малко тревожни.

Въпреки това, има доста сериозни и опасни за здрваето ви последствия от хранителните разстройства и бързо идва въпросът дали си струва да се чувстваме по-малко тревожни за последствията. Освен това има и други начини за решаване на проблема с вашата тревожност, които не са свързани хранително разстройство?

Няма коментари:

Публикуване на коментар