четвъртък, 8 ноември 2012 г.


                         Обучение за ХН Он-Лайн Консултант и Практика в сферата
                                                    започва на 20-ти Ноември 2012.

  *ХН-Хранителни Нарушения( Анорексия, Булимия, Склонност към Преяждане/Хиперфагия)
Тренинга за ХН Конултант е самостоятелно базисно обучение в сферата на Хранителните Нарушения, като допълнително е включен и модул за Краткосрочно Психологично Консултиране по Карл Роджърс (Хуманистичната школа) супер популярна терапия в Щатите.
Накратко тренинга е на базата на дистанционното обучение- в дома ви и ви предлага чудесна гъвкавост да се обучавате в удобни за вас часове и да започнете веднага:
За Съдържание на Обучаващите Модули, вижте тук: http://bia-unikal.org/?page_id=1289
 Включва:
1.Само-подготовка върху 2-та Тренинга: за ХН Консултатнт и за Краткосрочно Психологическо Косултиране / Активно Слушане по Карл Роджерс.  
*Учебните материали по 2-та тренинга, ще ви бъдат предоставени, след заплащане на таксите.
- При невъзможност да заплатите цялата сума наведнъж  за 4-те Модула предварително, 
  при което получавате автоматично 20 лв. отстъпка: Заплащате 179.99 вместо 199.99 лв.
*Заплащането би могло да се осъществи на 4-ри части; 
Важно Условие е да се започне с  модула за Психологично Консултиране за да се даде възможност на курсистите да практикуват от самото начало на Обучението и за по-дълъг период уменията за Психологично Консултиране. Т.е. се започва със заплащане на сума от 79.99 лв.-като първоначална вноска, преди започване на обучението.
След което за следващите 3 отделни модула за Хранителни Нарушения по 39.99 лв. за следващите 3 месеца-преди началото на всеки месечен модул.
2. Върху отделните умения за Активно Слушане, ще ви се дават Домашни- за практикуване във вашето ежедневие с ваши колеги, семейни членове, приятели или съвсем непознати за вас хора в различни ситуации- колкото повече  практикувате и усъвършенствате уменията си.
3. Върху 3-те аспекта на "ХН Тренинга" ще ви бъдат задавани писмени домашни, под формата на кратки Есета по време на обучението ви-за максимално ефективно усвояване на теорията.
4.  След приключване на 2-та Тренинга, ще има Виртуален Изпит, където под формата на Ролева игра, ще ви бъдат зададени по 1-ин Въпрос-Проблемна ситуация, а вие  в ролята  на Сътрудник, ще демонстрирате Активно Слушане и познания в сферата на Хранителните Нарушения- под формата на виртуална-видео консултация по Скайп.
6. Сертификати от 1-ва Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ за 2-та Тренинга, ще бъдат предоставени за успешно издържалите изпита и справили се успешно с домашните, както и възможност за практикуване на уменията ви в Асоциацията.
*Чрез вашето сътрудничество, бихме могли да реализираме съвместно 1-ви и Уникален за Българското общество Проект Гореща Линия за Он-Лайн Консултиране по Скайп на засегнати от Хранителни Разстройства както и на родителите и близките им.
*Този проект би предоставил прекрасната възможност на учещи в момента, както и на завършели студенти да работите на доброволни начала по няколко часа седмично -предлагайки он-лайн консултиране и трупайки безценна практика за по нататъшната ви кариери като Психолози, Педагози, Консултанти, Социални Работници или друг вид Специалисти-където са важни професионалните умения за консултиране.
*Както и този вид Доброволна работа би прераснала в платено сътрудничество след време при добри резултати, благоприятни възможности и мотивация от ваша страна.
От вас се иска готовност, решителност и да направите първата стъпка към записването си      и практичният напредък в професионалното си развитие.
Побързайте със записването-изпратете ни имейл с вашата готовност-преди 19-ти Ноември!
Очакваме ви!

За контакти и записване: Ели Павлова, Консултант Хранителни Нарушения

Имейли:  bia.unikal@gmail.com или unikaled@abv.bg   

Асоциация УНИКАЛ : http://www-bia-unikal.org

Блог: http://hranitelni-narushenia.blogspot.com/





Няма коментари:

Публикуване на коментар