четвъртък, 1 ноември 2012 г.


                                          

4-ти Брой на Бюлетин за засегнати от Хранителни нарушения и близките им-родители, приятели и роднини
2-ра публикация
 
На Асоциация УНИКАЛ : http://www-bia-unikal.org
Блог: http://hranitelni-narushenia.blogspot.com/
Имейли: unikaled@abv.bg или bia.unikal@gmail.com
За да се абонирате за безплатните ни Бюлетини и да ги получавате директно на вашиаят и-мейл, моля пишете ни на: unikaled@abv.bg
 
Относно:
Желая абонамент за бюлетин 1 - за засегнати от Хранителни нарушения и близките им-родители, приятели и роднини

Желая абонамент за бюлетин 2 - за Студенти и Съмишленици занимаващи се с Хранителни Нарушения 

Желая абонамент за бюлетин 1 и 2



„Говоренето обратно“ към медиите"
 
2. Рекламите в списанията
Много пъти, просто посочвам пристрастията на хората, които виждам в реклами и статии от списания. Приятели и роднини, които никога не са страдали от проблеми с храненето често са наясно с последиците от реклами, самовъзприемане на постоянен натиск да бъдеш слаб, приемането на глад и диета, като начин на живот и усуканата прослава на хранителните разстройства като цяло .

С разбирането за света от гледна точка на нарушено хранене много хора, които познавам са имали промяна на отношението към това, което четат и виждат. Бях удивена от броя на хората, които не познават опасностите на диетата, че човек може да се упражнява твърде много, или че недохранването, предизвиканo от диета може да доведе до проблеми с храненето.

Един от начините да изразите неодобрението си или отвращението си от реклами е да прекратите абонамента си и включите писмо за оплакване. Докато изписването на една буква не може да направи разлика, малка стъпка като тази може да доведе до важен принос.







 

Няма коментари:

Публикуване на коментар