четвъртък, 7 ноември 2013 г.


ПЛАТЕНИ СТАЖОВЕ ЗА СТУДЕНТИ ПО ПСИХОЛОГИЯ

Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения - Асоциация УНИКАЛ e регистриран работодател-СНЦ в проекта СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ финансиран от Европейски Социален Фонд, чрез който като Стажанти получавате Стипендия от 480 лв.

·        За Студенти по Психологияот всички университети в България ,“Студентски Практики“ са 240 часови Стажове чрез Он-Лайн форма на обучение и консултиране(чрез Скайп-видео разговори) за която получавате стипендия- 480 лв. финансирани от Европейски Социален Фонд. За повече информация, кликнете върху линка: http://bia-unikal.org/?p=2863  където е нужно да се регистрирате, като Студент, или ако сте завършили наскоро. Следвайте инструкциите на сайта:  http://praktiki.mon.bg/sp/ и кандидатствайте за позицията на: СДРУЖЕНИЕ “УНИКАЛ” за ХН Консултант-Стажант (при Хранителни Нарушения)                      Моля, желаещите да изпращат CV на : unikaled@abv.bg   Със Тема: СТАЖАНТИ

 
 
·        Допълнително, като Студенти-дори и преди започване на Стажа ви- ще имате възможност да бъдете обучени и сертифицирани като ХН Консултанти (Базови Умения за Консултиране при Хранителни Нарушения) Он-Лайн на половин цена или само за  100 лв. за 3-те включени модула в тренинга ни, като 4-ият Модул-за Активно Слушане или Краткосрочно Консултиране, ще бъде част от Стажа ви.

 ·        ! Моля, отбележете, че 3-те Модула от обучението за ХН Консултант, няма да бъдат включени в Стажа ви, тъй-като това е Обучение с Лиценз от Американски Център за Обучения и Научни Изследвания предоставен на Асоциация УНИКАЛ!

 ·        За записване и при въпроси, ни пишете на : unikaled@abv.bg   Със Тема: СТАЖАНТИ

 Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ :  www.bia-unikal.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар