сряда, 21 октомври 2015 г.



СЕРТИФИКАЦИОННО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ
 “Базови Умения за Консултиране
при Хранителни Нарушения(ХН)”:
 Анорексия, Булимия  и Неконтролирано Преяждане

Започва на 30.Ноември 2015 г./
 Записване Най-Късно до 28.11.2015 г.

При ранно записване до 20.11.2015 10% отстъпка: заплащате само 180 лв. (вместо редовната такса от 200 лв.)

Завършилите  курсисти получават Сертификати от Асоциация УНИКАЛ

Обучението се предлага и в реален практичен формат в кабинет във Варна-в индивидуална или групова форма.Пишете ни на имейл: bia.unikal@gmail.com

Ако сте  ако сте все-още студенти-нуждаещи се да усвоят есенциалните умения за консултиране или завършили образование в психологична, медицинска, социална или педагогическа сфера и Хранителните Наришения (ХН) ви привличат за работа в професионалната ви кариера; или ако самите вие или ваш близък е преминал през борба с ХН или искате да помагате на другите засегнати от Хранителни Нарушения по пътят им на възстановяване и лечение ТОВА ОБУЧЕНИЕ Е ЗА ВАС!

На кратко Обучението се предлага в 2-ве форми:  на базата на дистанционното обучение-кореспондентска форма в дома ви- в удобни дни и часове за вас:

1.ви Бавен: за 4 месеца, или 2-ри ускорен: за 2-ва месеца,

Вида на предлаганото Обучение е в 2-ва формата също: С /или Без 6 Теле-Тренинги:

1-ви Формат: Без 6 Теле-Тренинги, като стойността на цялото обучение е 200 лв.- с включени всички обучителни материали за целия курс,

2-ри Формат: Със включени 6 Теле-Тренинги, стойността на цялото обучение е 260 лв. курсистите получават освен всички обучителни материали за целия курс и видео-аудио записите на Теле-Тренингите, които са структурирани по програмата, която се следва в Обучението, но плюс няколко допълнителни слайдове с практична и есенциална информация и с допълнителни примери в сферата на хранителните нарушения прдставени от обучителя. Теле-Тренингите служат и за значително улеснение и нагледен навигатор на курсистите в процеса им на само-подготовка.

*Обучението се предлага и по индивидуален план/несъобразен с началните дати на другите курсисти: в ускорен или в по-бавен вариант, според предпочитанията на участниците.

Обучението е подготвено и координирано от психолога-специалист при хранителни нарушения: Елисавета Павлова, която е д-р по медицинска психология (в процес). 
 Вижте повече за опита и квалификациите и, кликвайки върху линка:  http://bia-unikal.org/?page_id=260


За записване ни изпратете  имейл с вашата готовност да на: bia.unikal@gmail.com , след което ще ви изпратим Бланка за Регистрация и Плащане! Очакваме ви! : www.bia-unikal.org


Няма коментари:

Публикуване на коментар