сряда, 4 ноември 2015 г.

Подкрепа за родители на деца с хранителни нарушения и нови обучения / курсове при нарушен контрол в храненето-с достъпни цени и в достъпен формат от Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org


Сертификационни обучения за студенти и професионалисти:
Издават се Сертификати от Асоциация УНИКАЛ: www.bia unikal.org на курсисти от професионалните сфери и на студентите завършили съответния курс.

1.Обучение „Консултиране при хранителни нарушения“ предоставя базови умения за консултиране за психологични, здравни, диетологични, социални, педагогически или фитнес специалисти и за студенти-в дистанционен индивидуален формат според свободното ви време.

2. Обучителен курс за работа с клиенти в подход Интуитивно Хранене който е с доказан научен ефект в над 36 изследвания-за трайно справяне с емоционално хранене и не контролирано преяждане: Курса се провежда Онлайн-в групов формат чрез Обучителната Платформа WizIQ в Онлайн Академията на Асоциация УНИКАЛ 

Това обучение е подходящо за работещи лица и студенти в помагащите професии в различни сфери: медицински, психологични, здравни, социални, дието-нутриционни, фитнес, инструкторски и др.


Курсове при не контролирано преяждане и емоционално хранене:


1. Дистанционен индивидуален курс при нарушен контрол в храненето -трайно справяне с емоционално хранене и с „йо-йо“ ефекта от диетите с подхода Интуитивно Хранене, който е с доказана световна ефективност: 10 стъпков процес за трайна промяна- обучение с практична насоченост.
2. Навигирана (професионално) самопомощ под формата на дистанционни обучителни лекции, практични упражнения и самостоятелни задачи:

1-ва част в съчетание с практични задачи и целящи когнитивно-поведенчески промени (в убеждения, мисли, емоции и поведения) чрез упражнения за освобождаване от симптомите на хранителните нарушения, 

2-ра част включва нормализиране на хранене: хранителните навици и здравословни хранителни поведения чрез подхода Интуитивно Хранене.
Курсовете се предлага в индивидуална дистанционна форма под формата на имейл комуникация: коментари, оценки и препоръки относно прогреса-ежеседмично.
Кампания „Родители в борба с хранителните нарушения“
Вижте повече за кампанията на този линк: http://bia-unikal.org/?p=4031

1.Родителско Помагало за рактична подкрепа 

SOS За родители или близки на застрашени или засегнати от хранителни нарушения в електронен формат като електронна книга: с цена 30 лв.,
Съдържа безценна практична информация, съвети, препоръки и стратегии за действия, която никъде другаде няма да намерите.
Вижте евентуалните симптоми за анорексия, булимия и системно преяждане, кликвайки върху линка: http://bia-unikal.org/?p=2693

2. Родителски консултации

Специалиста Елисавета Павлова- в процес на докторантура по медицинска психология в сферата на хранителни нарушения, която е работила и в Канада има 7 год. опит в консултиране на родители и на болни от ХН ще ви насочва и подкрепя през целия процес на възстановяване на детето или близкия ви човек: с цена 30 лв. за една консултация: в кабинет или в онлайн формат.

Обученията, курсовете, както и Ел.Помагало за родители/близки на засегнати от хранителни нарушения са подготвени и координирани от специалиста при нарушения в храненето и сертифициран в Американската организация за ПИХ професионален консултант в подхода Интуитивно Хранене Елисавета Павлова. 
За специализираните психологичен, диетичен и медицински аспекти на хранителните нарушения, чиито материали използва, обучителката притежава специален лиценз с право за разпространението им от Американски образователни и изследователски организации, подготвили съответните обучителни насоки. Бихте могли да получите повече информация за опита и квалификациите на обучителя, на следния линк: http://bia-unikal.org/?page_id=264
Обученията и курсовете стартират на: 30.11.2015 г.(понеделник)
Краен срок за записване: 28.11.2015 (събота).
При ранни записвания до 21.11 (събота) получавате 10% отстъпка от цената на курс или обучение.
За информация и записване: моля изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com, след което ще ви изпратим бланка за регистрация и плащане, както и повече информация във връзка със запитванията ви.
КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ТАКСАТА ЗА ОБУЧЕНИЯТА Е 28.11.2015г.
Очакваме ви!!!
Екипа на Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org


Няма коментари:

Публикуване на коментар