петък, 20 септември 2013 г.


1-ва Национална Кампания за Ранна Диагностика и БЕЗПЛАТНИ: превенция и лечение на засегнати и застрашени от Хранителни Нарушения лица и консултиране на техните родители и близки предлагана от Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ

Започна от 17.Септември.2013






„1-ва Национална Кампания за Ранна Диагностика и БЕЗПЛАТНИ: превенция и лечение на засегнати и застрашени от Хранителни Нарушения лица и консултиране на техните родители и близки“ предлагана от Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-
Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org

1. Ако желаете СТУДЕНТСКА ПРАКТИКА ОТ 240 ЧАСА, научете повече  за предложението на Асоциация УНИКАЛ за Стажове на Студенти по Психология по Европейска Програма “Студентски Практики“ като кликнете върху линка: http://praktiki.mon.bg/sp/?m=53

където е нужно да се регистрирате, като Студент, или ако сте завършили наскоро. Следвайте инструкциите на сайта там и кандидатствайте за позицията на
СДРУЖЕНИЕ “УНИКАЛ” за ХН Консултант-Стажант (при Хранителни Нарушения)

Моля, желаещите да изпращат CV на : unikaled@abv.bg   Със Тема: СТАЖАНТИ

2. За да заявите желание за участие в Безплатните възможности за консултиране за засегнати от Хранителни Нарушения (ХН) и родители нуждаещи се от изслушване, подкрепа и насочване по отношение на загрижеността си за семеен член-без значение в коя точка на България или във света се намирате (чрез Он-Лайн Скайп Консултиране) в следните категории:
А. Индивидуално  консултиране с Психологично-обучителна програма по Мануал:
- за засегнати от ХН чрез Видео Скайп разговори;
- на родители и близки на засегнати от ХН, които търсят помощ за лечение и подкрепа
- Информативно, Подкрепящо и Насочващо Консултиране- на Гореща  Линия (Он-лайн) за засегнати от ХН и на родители и близки на засегнати от ХН; Съпричастно Изслушване, Подкрепящо Разбиране, Насочване към информация и услуги за подкрепа и лечение на ХН.

Б. Групово-терапевтично консултиране:
1.В Затворен тип Група (с установени членове в нея)
- С Психологично-обучителна програма по Мануал, Он-лайн (чрез Скайп разговори);
2. В Отворен Тип Група (свободен достъп до Групови срещи-след записване):
- Група за Емоционално  споделяне и Подкрепа -Он-лайн (чрез Скайп разговори);

В. Участие в различни видове групи или индивидуално за застрашени от Хранителни Нарушения-като Превенция при следните изброени по-долу симптоми и не само:

неодобрение на собственото тяло, лица с хронично спазване на диети, ХРНД (хранителни разстройства некласифицирани другаде) , влошена телесна представа, неодобрение или влошена представа на тялото,  при емоционално хранене, системно преяждане, както и изразено неодобрение и опити за контрол на тегло, форма, размери и кг, с ниско самочувствие, нездравословни хранителни навици, желаещи да учат здравословни навици на правилно хранене и управление на теглото; и с желание да се информират за опасностите и сериозните емоционални и телесни последици от нарушенията в храненето.

С наша подкрепа можете да избягате от „Лабиринта  на обсеенността от храна, кг, хранене и тяло“ и да бъдете свободни-здрави и щастливи отново!!!

1.Моля, изпратете ни имейл на: unikaled@abv.bg 
Със Тема: ХН ЗАПИТВАНЕ (Ако Вие самите сте засегнати ) или
Със Тема: ЗАПИТВАНЕ (Ако сте Родител или близък търсещ безплатна помощ за засегнат/застрашен от Хранително Нарушение)

2.Сътрудник на Асоциация УНИКАЛ, ще ви отговори с насочване към стъпките за регистрация.
Асоциация УНИКАЛ ви подава ръка за безплатно изслушване, подкрепа, съпричастност и консултиране-ако се чувствате готови за промяната, но имате нужда и от хора- да окуражават подобрението ви, да ви насърчават; ако  се нуждаете от емпатичност и разбиране-приемете помощта ни-ние ще бъдем до вас и ще ви подкрепяме неотлъчно през целия път !!!

                                                                     ОЧАКВАМЕ ВИ !!!!
Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-
Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org







Няма коментари:

Публикуване на коментар