сряда, 11 май 2016 г.


ОБУЧЕНИЕ „КОНСУЛТИРАНЕ В ПОДХОДА ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ“
Ако сте се питали дали съществува обучение, което наистина да ви даде цялата нужна практичната подготовка, след която веднага да започнете да работите с вашите клиенти/пациенти, без да ви е нужно сами да губите дълги часове в търсене и само-подготвяне на материали за интервенция имаме чудесна новина за вас. ТОВА ДИСТАНЦИОННО ПРАКТИЧНО ОБУЧЕНИЕ ВИ ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКО ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДИРЕКТНО ДА КОНСУЛТИРАТЕ- ДОРИ УСПОРЕДНО С ИЛИ ДОКАТО ОЩЕ СЕ ОБУЧАВАТЕ  В ПОДХОДА “ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ (ИХ)”. СЕГА ИМАТЕ УНИКАЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕТЕ ОБУЧАВАНИ ОТ ЕДИНСТВЕНАТА ПРОФЕСИОНАЛНО СЕРТИФИЦИРАНА В БЪЛГАРИЯ ОТ АМЕРИКАНКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАНТИ В ИХ-ЕЛИСАВЕТА ПАВЛОВА, КАТО ОСВЕН ТОВА ПОЛУЧАВАТЕ СЕРТИФИКАТ ОТ АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА КУРСА.
И сигурно се чудете, какво прави успешността на този курс толкова голяма. Отговора е в неговата широка приложимост и след малко ще разберете повече…. Усвоявайки методиките на този практичен и революционен и забележете доказан от световни учени в над 40 изследвания вече подход, вие ще можете да работите не само с болни от хранителни разстройства/нарушения (ХН), но с около 50% от всичко лица, които идват или са около вас в практиката ви.
За работещите в сферата, вероятно вече сами сте се убедили, болните от ХН рядко сами търсят помощ, освен ако не е вече твърде късно или ако са тинейджъри доведени от родителите си. Връщайки се на темата, по-голям % от хората/вашите клиенти или пациенти и това са сериозните около 50% са индивиди засегнати от някаква форма на нарушено хранене:1. рестриктивно хранене/спазване на хронични диети; 2. емоционално хранене; 3. безконтролно преяждане, 4. с хранителна зависимост, 5. засегнати от орторексия, 6. с наднормено тегло или затлъстяване, като съвсем отделна е 7. групата на вече клиничните- диагностицирани хранителни разстройства, като анорексия, булимия и хиперфагия/неконтролирано преяждане. 
С теоретичните и практични методики в обучението и готовите- подготвени   лично от мен Елисавета работни бланки и инструмента за диагностика, Вие ще можете директно- веднага да консултирате, използвайки ги в работата си с изключително широк кръг от клиенти/пациенти, както по-горе сами вече видяхте.

Краен Срок за Записване в Обучението „КОНСУЛТИРАНЕ В ПОДХОДА ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ“ е: 13.Юни. НО при готовност да започнете курса сега, можете да стартирате веднага след записванеЗа повече информация, моля кликнете върху (или копирайте и поставете с браузера на компютъра си) линка: http://bia-unikal.org/?p=4283

Няма коментари:

Публикуване на коментар