вторник, 3 май 2016 г.

Кампанията на Асоциация УНИКАЛ „ Превенция на Хранителни Нарушения с Информиране за подхода „ Интуитивно Хранене“ Май 2016 г.

Диетите НЕ Работят – РЕШЕНИЕТО Е В ПОДХОДА ИНТУИТИВНОТО ХРАНЕНЕ
Все повече хора по света се интересуват от “Интуитивното Хранене”. Неговата методика е разработена от д-р Стивън Хоукс, който страдайки от наднормено тегло, постоянно се измъчвал с глад и тежки диети. Но резултатът винаги бил един и същ – бързо връщане на старите килограми. Докато накрая професорът решил да опита нещо ново – просто спрял да яде, когато не е гладен.
За сметка на това, когато му се хапвало чипс, например, си го позволявал без да изпитва угризения. Хоукс смята, че ако организмът има нужда от определена храна, той ще си я “поиска”.
След като започнал да се храни по новия метод на интуитивното хранене, той успял да свали 22 килограма и да запази теглото си.
Този начин на хранене коренно се различава от диетите, които в повечето случаи изискват ограничаване на желанието и отказ от потребностите на организма, което, както знаем, води до последващо напълняване, доколкото организмът си изисква своето.
Докато интуитивното хранене следва принципа: Дай на организма именно това, което той иска, вслушай се в него и той ще бъде удовлетворен. Защото тялото знае какво му е нужно……Ако проявявате личен или професионален интерес за усвояване на Революционния Подход Интуитивно Хранене доказан научно с над 40 световни изследвания вече, вижте по-долу: 
За професионално заинтересовани в сферата „Обучение за Консултиране с Подхода Интуитивно Хранене: за студенти и работещи лица в помагащите професии в различни сфери: психологични, здравни, социални, дието-нутриционни, спортни, фитнес, инструкторски и треньорски, младежки и др.: http://bia-unikal.org/?p=4283 и http://bia-unikal.org/?p=4239
За заинтересовани лично от сферата на здравословното хранене : „Онлайн Курс за Интуитивен Контрол в Храненето“: http://bia-unikal.org/?p=4259
За лично засегнати от Безконтролно Преяждане или Емоционално Хранене: Дистанционен Курс „Спри Преяждането-Трайно“: http://bia-unikal.org/?p=4268
Тази активност е част от Кампанията на Асоциация УНИКАЛ „ Превенция на Хранителни Нарушения с Информиране за подхода „ Интуитивно Хранене“  Май 2016 г.
Харесайте Фейсбук страницата ни, за да следите публикациите в Кампанията ни, а защо не и да станете активни участници в нея, шервайки постовте ни на ваши приятели и познати, на които може да помогнете с тази информация:https://www.facebook.com/AsociationUNIKAL/


Няма коментари:

Публикуване на коментар