сряда, 25 март 2015 г.



                                           „АРТ-ХРАНЕНЕ-ТЯЛО“ Кръжоци: във Варна или OnLine


 За всички, които искат да изследват връзката си с храната и със собственото си тяло по нов начин, чрез арт формите: рисуване, чертане, писане, скициране, но не професионално, а за ваше лично опознаване.

 Вероятно не сте доволни от начина, по който се храните, как изглеждате или начина, по който мислите за храната и за собственото си тяло. Може би се чудите дали изобщо имате проблем и дали определени мисли и поведението ви към храната са здравословни и нормални. Може би вече сте подложени на лечение за някакво хранително разстройство, или се страхувате да почнете терапия, или просто искате да опознаете себе си и връзката ви със храната. Или не приемате телата си, а желаете да се харесвате,  да сте уверени и повишите самооценката си.

Ще постигнете всичко по-горе в Център „Храна-Душа-Тяло“ във Варна с нашите арт кръжоци, като имате избор да бъдете част от малка група (мин.3 участници) или да участвате самостоятелно в удобни за вас дни и часове.

Можете да участвате и OnLine в кръжоците, като се включвате виртуално-нужен ви е компютър(таблет) само, като по този начин разстоянията и факта че сте надълеч, дори в чужбина, вече не са ограничение за вас.

За запитвания и записване, моля изпратите ни имейл на: bia.unikal@gmail.com


Тази инициатива е есенциална част от Проекта ни „Храна-Арт-Тяло“, който стартира на 3.02.2015 и се осъществява чрез Асоциация УНИКАЛ: благодарение на Елисавета Павлова, основател на сдружението- специалист при хранителни нарушения, ръководеща и самите Арт-Хранене-Тяло Кръжоци: Вижте повече за нея, кликвайки върху линка: http://bia-unikal.org/?page_id=264  и Елена Янева – координатор на проекта и дългогодишен доброволен сътрудник към Асоциация УНИКАЛ. Вижте повече за кампанията ни в АРТ ЦЕНТЪРА  на Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар