събота, 2 юни 2012 г.


Кратък ГИД 6- за Услугите на сайта на УНИКАЛ.

ЗА ОРИЕНТИРАНЕ В ЛАБИРИНТА ОТ ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИ                             

НА НАШИЯТ САЙТ ПРЕДЛАГАМЕ:

3 „ФЕНЕРА” ЗА ПОДКРЕПА В БОРБАТА ВИ С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ 

Ако сте лично/професионално заинтересовани, засегнати или ваши пациенти/клиенти/близки-роднини или приятели имат нужда от помоща ви, получавате Информиране, Окуражаване и Мотивиране- предлагаме ви 3 „Фенера”, които да осветчват пътят ви навън от Лабиринта на коварно- застрашаващите ни Хранителни нарушения (ХН) 

3-ти „ФЕНЕР” станете ЧЛЕН на Асоциация „УНИКАЛ”
Получавате на символична цена Мотивиране за по-сериозно подкрепяне по пътят ви на преодоловяне на опасните и крайно вредни ХН (на символична цена 29.99 за Студенти/или 49.99 за Професионалисти-за 1 година):
1. Получавате Безплатно Информиране за ХН (всико включено в Гост )
2. Почти- безплатно Окуражаване( всико включено в Съмишленник)
3. Безплатно включен Месечен Бюлетин(за срок от 1 година) с най-горещите новини за нови проучвания § открития в сферата на ХН, лечение, подкрепа, мотивиращи препоръки и насърчаване за засегнати от ХН, техните родители(близки § приятели)така и за Специалисти които обслужват изброените вече по-горе.
4. Свободен достъп до Единствената по Рода си за България On-Line Програма – „УНИКАЛНО ТЯЛО” (Представена от и с разрешението на водещата US Асоциация за Борба с ХН- АНАД) за всички заинтересовани или засегнати от ХН  над 15 г.
 On-Line Програма – „УНИКАЛНО ТЯЛО” включва 9 виртуални уроци с практични упражнения, консултиращи препоръки и водене на On-Line дневници за прогрес в Програмата с хранителните ви навици, изучаване на ХН-хранителните нарушения, приучаване на нови здравословни модели на хранене, спортуване, мислене, позитивно поведение и комуникиране, подобряване на телесен имидж и повишаване на самочувствие и себе-одобрение с помоща на обучени в ХН  Модуратори.

 ЗА РЕГИСТРАЦИЯ като ЧЛЕН  моля, кликнете на линка по-долу и слезте надолу докато видите Надписа: *Моля, за Регистрация като: СЪМИШЛЕНИК / ЧЛЕН:


Няма коментари:

Публикуване на коментар