сряда, 12 март 2014 г.


On-Line Обучение за ХН Консултант 

ХН /Хранителни Нарушения - Анорексия, Булимия, Хиперфагия/ Системно Преяждане
Започва на 1-ви Април 2014 /Записване до 25.Март.2014

Ако сте студенти или  завършили образование в психологична, медицинска, социална или педагогическа сфера и Хранителните Разстройства ви привличат за работа в професионалната ви кариера; или ако самите вие или ваш близък е преминал през борба с Хранително Разстройство и / или искате да помагате на другите засегнати от ХН по пътят им на възстановяване и лечение ТОВА ОБУЧЕНИЕ  Е ЗА ВАС!

Накратко тренинга е на базата на дистанционното обучение /в дома ви- в удобни дни и часове за вас/ за 4 месеца, като се издават Сертификати на успешно преминалите обучението .
Това Базисно Обучение  ви дава възможност за всички следващи специализирани обучения за трупане на опит в консултирането и работата както със засегнати от ХН така и с родители, училищно презентиране, сформиране групи за подкрепа и други професионални възможности.

Стойността на цялото обучение е 200 лв. (Обучението се предлага и по индивидуален план/несъобразен с другите курсисти: в ускорен или в по-бавен вариант, според предпочитанията)

Побързайте със записването-изпратете ни имейл с вашата готовност на: bia.unikal@gmail.com
Преди 25.Март, след което ще ви изпратим Бланка за Регистрация и Плащане! Очакваме ви!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар