четвъртък, 27 март 2014 г.


МАЙСКИ И ЛЕТНИ ПЛАТЕНИ СТАЖОВЕ ЗА СТУДЕНТИ  от следните и не само катедри :
Медицина, Обществено Здраве, Здравен Мениджмънт , Здравни Грижи и сходни специалности
Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения - Асоциация УНИКАЛ e регистриран работодател, като Сдружение с Нестопанска Цел в проекта СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ- С финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на Човешки Ресурси 2007-2013“ съ-финансиран от Европейски Социален Фонд, чрез който Студентите- Стажанти получават Стипендия от 480 лв. освен практиката си в сферата на хранителни нарушения и Сертификати от МОН.
За да кандидатствате кнете клидиректно на сайта на МОН: http://praktiki.mon.bg/sp/ където е нужно да се регистрирате, като Студент, или ако сте завършили наскоро. Следвайте инструкциите на сайта: 1.Създайте си Студентски Профил  и 2.Кандидатствайте за позицията на:

СДРУЖЕНИЕ “УНИКАЛ”:  ХН Консултант-Стажант (при Хранителни Нарушения)от 9.05 или 23.06
Практиката предлага трупане на ценни познания и умения в работа с различни възрастови групи, обучение и практикуване на базови умения за активно слушане и краткосрочно консултиране, както и  във виртуални методи на консултиране. Включени са Скайп Консултиране под формата на Линия за Информиране и Консултиране, Обучение и Практика - в ролеви формат и с реални индивиди, в Ръководене на Отворени Групи за Подкрепа и на Групи за Психо-Обучение според разнообразните нужди на засегнатите от хранителни нарушения-Анорексия, Булимия, Системно Преяждане и Превенция при нарушено хранене.

Моля, желаещите да кандидатстват директно на сайта на: http://praktiki.mon.bg/sp/

Няма коментари:

Публикуване на коментар