неделя, 26 януари 2014 г.

ПЛАТЕНИ СТАЖОВЕ ЗА СТУДЕНТИ ПО Психология, Социален Мениджмънт, Социални Дейности Педагогика, Здравен Мениджмънт, Здравни Грижи и Обществено Здраве



Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения - Асоциация УНИКАЛ e регистриран работодател-СНЦ в проекта СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ финансиран от Европейски Социален Фонд, чрез който като Стажанти получавате Стипендия от 480 лв.
 За Студенти от всички университети в България ,“Студентски Практики“ са 240 часови Стажове чрез Он-Лайн форма на обучение и виртуално консултиране (чрез Скайп-видео разговори) за която получавате стипендия- 480 лв. финансирани от Европейски Социален Фонд. За повече информация, кликнете върху линка: http://bia-unikal.org/?p=2863  където е нужно да се регистрирате, като Студент, или ако сте завършили наскоро. Следвайте  инструкциите на сайта: http://praktiki.mon.bg/sp/  и кандидатствайте за позицията на: СДРУЖЕНИЕ “УНИКАЛ” за ХН Консултант-Стажант (при Хранителни Нарушения)
Практиката предлага трупане на ценни познания и умения в работа с различни възрастови групи, обучение и практикуване на базови умения за активно слушане и краткосрочно консултиране, както и във виртуални методи на консултиране. Включени са Скайп Консултиране под формата на Линия за Информиране и Консултиране, Обучение и Практика – в ролеви формат и с реални индивиди, в Ръководене на Отворени Групи за Подкрепа и на Групи за Психо-Обучение според разнообразните нужди на засегнатите от хранителни нарушения-Анорексия, Булимия, Системно Преяждане и Превенция при нарушено хранене за младежи от 14 до 19 год.
Моля, желаещите да кандидатстват директно на сайта на: http://praktiki.mon.bg/sp/

Няма коментари:

Публикуване на коментар