неделя, 26 януари 2014 г.

ПЛАТЕНИ СТАЖОВЕ по Програма“Студентски Практики“ ЗА СТУДЕНТИ от ВАРНА по: Психология, Социален Мениджмънт,Социална Педагогика, Здравен Мениджмънт, Здравни Грижи и Обществено Здраве.

Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения - Асоциация УНИКАЛ e регистриран работодател, като Сдружение с Нестопанска Цел в проекта СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ- С финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на Човешки Ресурси 2007-2013“ съ-финансиран от Европейски Социален Фонд, чрез който Студентите- Стажанти получават Стипендия от 480 лв.освен практиката и Сертификати.

Практиката предлага трупане на ценни познания и умения в работа с ученици от  7-ми до 12 клас, включваща: презентиране на лекции с интерактивни методи; работа с диагностични Въпросници- обработка и анализи, обучение в превенция на хранителни нарушения (Анорексия, Булимия): здравословно хранене, повишаване на представа за собственото тяло, подобряване на самочувствие, медийна критичност  и много други.

Проект “Студентски Практики“ - 240 часови Стажове. За повече информация, кликнете върху линка: http://praktiki.mon.bg/sp/
 където е нужно да се регистрирате, като Студент, или ако сте завършили наскоро. Следвайте инструкциите на сайта: 1.създайте си Студентски Профил  и 2.кандидатствайте за позицията на:
СДРУЖЕНИЕ “УНИКАЛ”  :  Училищна Превенция (Здравословен Начин на Живот)

·       За записване, кандидатствайте директно на сайта на МОН: http://praktiki.mon.bg/sp/

Няма коментари:

Публикуване на коментар