събота, 3 юни 2017 г.


Във връзка със Първата инициатива на Международният ни Клон на IAEDP (International Association for Eating Disorders professionals)  тук в България в лицето на Асоциация УНИКАЛ, бихме искали да благодарим на всички проявили интерес към участие в Световният Ден на Борба с Хранителните Нарушения- 2.06.2017.

Бихме искали да поканим всеки от вас да стане част от Партньорската ни Мрежа: http://bia-unikal.org/?page_id=4599както и от член на Международната Организация  IAEDP:   http://membershare.iaedp.com/memberperks/ ! 

Всичко това може да получите автоматично, записвайки се за някое от 
3 ни Сертификационни Професионални Обучения- подходящи както за студенти така и за за професионалисти. Вижте повече на линковете по-долу:

И понеже сме истински щастливи да ви приветстваме като важни партньори в професионална ни общност посредством тази Първата Инициатива на Международният Клон на IAEDP в България, бихме искали да ви отправим специално предложение:

При записване за някои от нашите Обучения до крайна дата 15 Юни получавате отстъпка от 10% от таксата за съответното обучение, 15% при записване за 2 Обучения и 20% при записване и за 3-те ни  Обучения и обърнете внимание, че:Тези отстъпки ще са в сила, дори и ако се регистрирате с разсрочена форма на заплащане - за 2 поредни месеца. 

Тази отстъпка е неприложима ако се запишете единствено за Международното Обучение, чиято такса е 245$ и я заплащате директно към Международната Организация. Бихме искали да ви уведомим, че тази такса е с около 50% по-ниска от редовната на сайта на   IAEDP-специално договорена, като съобразена с нашия стандарт в България.

Но имаме допълнително 2 добри новини за вас относно Международното ни Обучение
- Ако предпочитате бихте могли да се запишете с разсрочена форма на заплащане - за 2 поредни месеца.
- Ако се запишете за Международното Обучение успоредно с още едно или с останалите 2 Обучения, ще получите отстъпките описани по-горе-като % от таксата за последните.

За повече информация и записване изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com
Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ:
www.bia-unikal.org


Няма коментари:

Публикуване на коментар