петък, 5 май 2017 г.

ГЛОБАЛНА КАМПАНИЯ FOOD REVOLUTION С ПОДКРЕПАТА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ


Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения- Асоциация УНИКАЛ е партньор в кампанията на FOOD REVOLUTION и ще участва в периода от 9 до 15 Май 2017 г. в Програмата от радио интервюта, анонси и инициативи организирани от Радио ФМ+.
Глобалната инициатива на Джейми Оливър за здравословно хранене на децата FOOD REVOLUTIONнабира все по-голяма скорост и в България. Тази година на 17 май 2017 г. се организира световният Food Revolution Day. Международното движение събира готвачи, родители, учители и най-вече деца, които готвят заедно и се учат, че комбинацията вкусно и полезно е ключът към здраве и  пълноценен живот. Десетки държави, хиляди събития и милиони хора заедно празнуват радостта от пълноценната храна.

Във връзка с глобалната инициатива ние предлагаме специални намаления от цените на всичките ни услуги  до 20% важащи при записване от 9 до 20 май. За да научите и да се възползвате от промоционалните възможности, кликнете върху следният линк: Кампанийни Отстъпки на сайта на Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org 



Няма коментари:

Публикуване на коментар