неделя, 3 април 2016 г.


Все повече хора по света се интересуват от "Интуитивното Хранене". Неговата методика е разработена от д-р Стивън Хоукс, който страдайки от наднормено тегло, постоянно се измъчвал с глад и тежки диети.
Но резултатът винаги бил един и същ – бързо връщане на старите килограми. Докато накрая професорът решил да опита нещо ново - просто спрял да яде, когато не е гладен.
След като започнал да се храни по новия метод на интуитивното хранене, той успял да свали 22 килограма и да запази теглото си.
Този начин на хранене коренно се различава от диетите, които в повечето случаи изискват ограничаване на желанието и отказ от потребностите на организма, което, както знаем, води до последващо напълняване, доколкото организмът си изисква своето.
Докато интуитивното хранене следва принципа: Дай на организма именно това, което той иска, вслушай се в него и той ще бъде удовлетворен. Защото тялото знае какво му е нужно.
Ако сте студенти или работещи лица в помагащите професии в различни сфери: психологични, здравни, социални, дието-нутриционни, спортни, фитнес, инструкторски и треньорски, младежки и други сходни, то Обучението в Консултиране с Подхода Интуитивно Хранене, може да ви заинтересува.
Интуитивното Хранене е една революционна система със световна известност, с вече няколко години доказана ефективност: базирана на повече от 40 световни научни изследвания и разполагаща със собствен диагностичен инструмент-подобно на Когнитивно-Поведенческата Терапия, който ви се предоставя като инструмент за пре и пост диагностика на вашите собствени клиенти.
Към Обучението в Подхода „Интутивно Хранене“, което се предлага в дистанционна форма и представлява теоретично и практично ръководство, ви се предоставят и готови бланки за директна работа с вашите клиенти.
Издават се и Сертификати от Асоциация УНИКАЛ на курсисти завършили успешно курса.
Записването за обучението е с краен срок 18 Април. За повече информация, кликнете върху линка: http://bia-unikal.org/?p=4149

Няма коментари:

Публикуване на коментар