събота, 10 януари 2015 г.

ПЛАТЕНИ СТАЖОВЕ ПО ПРОГРАМА“СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ“
ЗА СТУДЕНТИ по:
ПСИХОЛОГИЯ, СОЦИАЛЕН, ЗДРАВЕН, ОБРАЗОВАТЕЛЕН МЕНИДЖМЪНТ , СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ЗДРАВНИ ГРИЖИ, МЕДИЦИНА, ЗДРАВНИ ГРИЖИ, ИНСПЕКТОРИ ОБЩЕСТВЕНО ЗДРАВЕ ПСИХОЛОГИЯ И ПОВЕДЕНИЕ В УПРАВЛЕНИЕТО И ДРУГИ СХОДНИ- СТИПЕНДИЯ ОТ 480 лв.

С началнa датa: 19 Януари 2015 Г.


Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ e регистриран работодател-Сдружение с Нестопанска Цел в проекта Студентски Практики на Управление Човешки Ресурси финансиран от Европейски Социален Фонд.
Стажантите получават Стипендия от 480 лв. за периода на практиката си
по Проект “Студентски Практики“ - 240 часови Стажове чрез Он-Лайн форма на обучение и консултиране (чрез Виртуални методи и Скайп-видео разговори) и стипендия- 480 лв. С финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на Човешки Ресурси 2007-2013“ съ-финансиран финансирани от Европейски Социален Фонд. За информация, кликнете върху линка: http://bia-unikal.org/?p=2863където е нужно да се регистрирате, като Студент, или ако сте завършили наскоро. Следвайте инструкциите на сайта:http://praktiki.mon.bg/sp/ и кандидатствайте за позицията на: СДРУЖЕНИЕ “УНИКАЛ” ЗА: ХН Консултант-Стажант

Практиката предлага трупане на ценни познания и умения в работа с различни възрастови групи, обучение и практикуване на базови умения за активно слушане и краткосрочно консултиране, умения за ръководене на групи и разрешаване на проблемни ситуации, както и практика във виртуални методи на консултиране. Включени са Скайп Консултиране под формата на Линия за Информиране и Консултиране, Обучение и Практика - в ролеви формат на малки групи и с реални индивиди, според нуждите на засегнатите от хранителни нарушения- Анорексия, Булимия, Неконтролирано Преяждане/ консултиране на родители на засегнати от ХН.

За записване и при въпроси, ни пишете на : unikaled@abv.bg
Със Тема: СТАЖАНТИ
Първа Българска Организация за Хранителни Нарушения-Асоциация УНИКАЛ :
www.bia-unikal.org
ПУБЛИКАЦИИ

Няма коментари:

Публикуване на коментар